Logo van de fabrikant Portwest met donkerblauwe letters en daarboven een oranje dubbele driehoek.

Vijf mensen in verschillende Portwest-werkkleding. Er is een link die naar onze selectie werkbroeken leidt.

PASSENDE BROEK VOOR IEDEREEN

Voor elk lichaamstype, elk beroep en elk doel

Onze broeken zijn gemaakt om perfect te passen bij een breed scala aan lichaamsvormen. Met meer dan een eeuw ontwerpervaring bieden wij een breed assortiment broeken met functies zoals stretchstoffen, driedubbele stiksels, praktische zakken, versterkte slijtplekken, verstelbare zomen en nog veel meer. Ontdek ons ​​complete assortiment broeken die voldoen aan de dagelijkse eisen van een breed scala aan industrieën en werkgebieden.

Als u op de afbeelding klikt, komt u op de artikelpagina van de betreffende broek.

 

Romp en benen van een werknemer gekleed in blauwe werkkleding die iets uit een gereedschapskist haalt. Er is een link die naar onze werkbroeken leidt.

 

WX3 broek met holsterzak T702 in grijs en zwart met een link naar het artikel.Barnet Kookpaard C075 in een zwart-wit geruit patroon met een link die naar de artikelpagina leidt.

 


 

 

Benen in rode werkkleding met werkschoenen met rode zolen tegen een witte achtergrond. Er is een link die naar onze werkbroeken leidt.

Superwerkbroek CD884 in zwart met een link naar het artikel.Action S887 broek in zwart met een link die naar de artikelpagina leidt.


 

 

Romp en benen van een arbeider gekleed in oranje werkkleding die een plank van de grond tilt. Er is een link die leidt naar onze werkkleding met stretchgehalte.

PW3 hoge zichtbaarheid stretchbroek met spijkerzakken PW306 in oranje met zwarte details en een link naar het artikel.WX3 broek T701 in rood met een link die naar de artikelpagina leidt.

 


 

 

 Torso en benen van een vrouwelijke werknemer in gele werkkleding. Er is een link die leidt naar onze werkkleding voor dames.

PW3 hoge zichtbaarheid stretch werkbroek voor dames PW385 in oranje met zwarte details en een link die naar de artikelpagina leidt.Damesbroek Combat C099 in het zwart met een link naar het artikel.

 

Heeft u nog niet het juiste model? Bekijk het volledige assortiment werkbroeken!

 

Oranje knoop die naar onze werkbroek leidt.