Een vrouw met donkerbruin achterover gebonden haar draagt ​​een witte laboratoriumjas en werkt in een modern laboratorium met diverse laboratoriumapparatuur en chemicaliënflessen. Rechtsonder in de afbeelding staat het logo “Portwest Peak Protection”. Er is een link die naar al onze laboratoriumjassen leidt.

Laboratoriumjassen spelen een cruciale rol in de persoonlijke beschermingsmiddelen van veel industrieën. Ze beschermen tegen chemicaliën, biologische stoffen en andere gevaren die in het laboratorium kunnen voorkomen. Een goede laboratoriumjas moet niet alleen bescherming bieden, maar ook comfortabel en functioneel zijn. Wij hebben een selectie jassen die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en scoren met hun goede pasvorm, duurzaamheid en functionaliteit.

 

Bekijk onze bestsellers:

Een witte laboratoriumjas met het opschrift "Standard Professional Coat 2852". De kiel heeft diverse zakken en lange mouwen. Er is een link die naar het artikel leidt.Een witte laboratoriumjas met het opschrift "Standard Coat C851". De kiel heeft diverse zakken en lange mouwen. Er is een link die naar het artikel leidt.

 


 

Een witte laboratoriumjas voor dames, ook wel "Standard Women's Coat LW63" genoemd. De kiel heeft diverse zakken en lange mouwen. Er is een link die naar het artikel leidt.Een donkerblauwe laboratoriumjas met het opschrift "FR Standard Coat FR34". De kiel heeft diverse zakken en lange mouwen. Er is een link die naar het artikel leidt.

Heb je nog niet de juiste jas? Ons gehele aanbod vindt u hier:

 

Oranje knop die naar het gehele assortiment laboratoriumjassen leidt.