Drie mannen in werkkleding uit de DX4-collectie van Portwest voor drie kleurstalen roestrood, donkerblauw en mosgroen, die de respectievelijke kleuren van de werkkleding weerspiegelen. Boven de afbeelding staat het rood-blauw-witte logo van de DX4-collectie en de woorden "DYNAMIC DX4 STRETCH". Er is een link die naar de DX4-collectie leidt.

 

De dynamische DX4-collectie biedt niet alleen comfort en flexibiliteit, maar ook een breed scala aan kleuren. Naast de klassieke tinten zoals zwart en grijs is er nu ook roestrood, mosgroen en een donkerder marineblauw. De DX4™-collectie combineert technische kenmerken met innovatief design en biedt maximale functionaliteit en stijl. Hoogwaardige stretchstoffen en duurzame Oxford-panelen zorgen voor ongeëvenaarde bewegingsvrijheid - perfect voor werk en ontspanning.

Als u op het artikel klikt, komt u op de artikelpagina.

 

DX4 poloshirt DX410 in roestrood met een link die naar het artikel leidt. Rechts daarvan staat de DX4 hoodie met rits in roestrood met een link naar de itempagina.

 

 


 

 

DX4 poloshirt DX410 in roestrood met een link die naar het artikel leidt. DX4 hoodie met rits in roestrood met een link naar de itempagina.

DX4 hoodie met rits DX472 in donkerblauw met een link die naar het artikel leidt. Rechts ziet u een foto van de DX4 korte broek met afneembare spijkerzakken DX444 in donkerblauw met een link naar het artikel en de DX4 broek met afneembare spijkerzakken in donkerblauw met een link naar de artikelpagina.

 

 


 

 

DX4 Poloshirt DX410 in donkerblauw met een link die naar het artikel leidt. DX4 korte broek met afneembare spijkerzakken DX444 in donkerblauw met een link naar het artikel. DX4 broek met afneembare spijkerzakken in donkerblauw met een link naar de artikelpagina.

DX4 Poloshirt DX410 in mosgroen met een link die naar het artikel leidt. Rechts daarvan staat de DX4 zip-up hoodie in mosgroen met een link naar de itempagina.

 

 

Nog niet de juiste? Bekijk de gehele DX4 collectie en vind de juiste kleding voor jouw team!

 

Oranje knop die leidt naar de DX4-collectie.

 

DX4 Poloshirt DX410 in mosgroen met een link die naar het artikel leidt. DX4 zip-up hoodie in mosgroen met een link naar de itempagina.