Afbeelding van een bouwplaats in de zonsondergang. Het licht laat de lucht paars en oranje gloeien. Tegen het tegenlicht zie je twee kranen en drie arbeiders op een steiger staan. Er is een link naar ons koelvest.

In veel werkomgevingen kan extreme hitte een echte uitdaging zijn. Of het nu op bouwplaatsen, in magazijnen of in de productie is: hoge temperaturen zijn niet alleen onaangenaam, maar kunnen ook gevaarlijk zijn. Beschermende kleding die de lichaamstemperatuur helpt reguleren, biedt verlichting bij zomerse hitte. Het hoge zichtbaarheids koelvest CV02 van Portwest biedt een effectieve oplossing om stressvrij de komende maanden door te komen.

 

Afbeelding van het hoge zichtbaarheidskoelvest CV02 in geel, samen met een beschrijving van de artikelkenmerken en wasadviezen. Details zijn te vinden op de artikelpagina, die toegankelijk is via de meegeleverde link.

Het CV02 hoge zichtbaarheid koelvest van Portwest is speciaal ontworpen om hittestress bij hoge temperaturen te voorkomen zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Dit vest combineert innovatieve koeltechnologie met goed zichtbare materialen voor optimaal comfort en bescherming. Het is eenvoudig te activeren: je hoeft het alleen maar kort in water te dompelen en het is klaar voor gebruik. Het verkoelende effect houdt tot 8 uur aan. Het vest is lichtgewicht, comfortabel en ideaal voor iedereen die buiten werkt in extreme temperaturen of warme omgevingen. Dankzij de reflecterende strepen en lichtgevende kleur zorgt het voor een betere zichtbaarheid. Met het CV02 hoge zichtbaarheidskoelvest van Portwest bent u goed uitgerust om de uitdagingen van de hitte het hoofd te bieden terwijl u productief en beschermd blijft.

 

INNOVATIEVE KOELTECHNOLOGIE

De verdampingskoelingsproducten van Portwest zijn gemaakt met Cooling 360°-stoftechnologie, waarbij gebruik wordt gemaakt van een unieke polymeerchemie. De vesten worden geactiveerd door ze te bevochtigen met water:

Stapsgewijze instructies die visueel illustreren hoe u het vest nat maakt.

 

de vloeistof veroorzaakt een chemische reactie in de stof. De kleding houdt water vast als een spons en houdt het lichaam koel, zelfs in de zomerse hitte.

 

Diagram dat de koeltechnologie van Portwest duidelijk illustreert.

 

Haal vandaag nog jouw exemplaar zodat je goed voorbereid bent op de naderende zomer!

Oranje knoop die naar het koelvest leidt.