Een arbeider in oranje beschermende kleding en een witte helm klimt in de cabine van een gele graafmachine op een bouwplaats. Op de achtergrond zijn een helderblauwe lucht en een steengroeve te zien. Rechtsonder in de afbeelding staat het logo “Portwest Peak Protection”. Er is een link die naar onze selectie handschoenen leidt.

De veiligheid van uw handen op de werkplek is van het allergrootste belang. Bij ons vindt u een ruime keuze aan werkhandschoenen die gecertificeerd zijn volgens de eisen van de Europese normen. Deze normen zorgen ervoor dat onze handschoenen het hoogste beschermingsniveau bieden, voldoen aan de wettelijke eisen en tegelijkertijd comfortabel en functioneel zijn.

A721: Een oranje anti-impacthandschoen met gele en zwarte beschermkussens op de handrug en vingers. De handschoen biedt extra bescherming tegen stoten en stoten. Er is een link die naar de handschoen leidt.A722: Een grijze anti-impacthandschoen met zwarte en gele beschermende pads op de handrug en vingers. De handschoen biedt extra bescherming tegen stoten en stoten. Er is een link die naar de handschoen leidt.

 

De belangrijkste normen op een rij

EN420: Deze norm specificeert de algemene eisen en testmethoden voor werkhandschoenen. Denk hierbij aan criteria als maateisen, veiligheid van de gebruikte materialen en draagcomfort.

EN388: Deze norm specificeert de vereisten voor beschermende handschoenen tegen mechanische risico's. Het omvat tests voor slijtvastheid, snijweerstand, scheurweerstand en lekweerstand.

ANSI/ISEA 105:2016 is een Amerikaanse norm die de beschermingsniveaus voor snijbestendige handschoenen definieert. Het biedt een gestandaardiseerde methode voor het beoordelen van de snijweerstand van handschoenen en maakt het eenvoudiger om het juiste product voor specifieke werkvereisten te selecteren. De beoordeling, op een schaal van 1 tot 9, is gebaseerd op een testprocedure die de kracht meet die nodig is om door het materiaal van de handschoen te snijden.

EN407 is een Europese norm die de vereisten specificeert voor handschoenen ter bescherming tegen thermische risico's, waaronder hitte en vuur. De norm omvat zes verschillende tests die de beschermende prestaties van de handschoenen evalueren in termen van vlambestendigheid, contacthitte, convectiehitte, stralingshitte, spatten van gesmolten metaal en grote hoeveelheden gesmolten metaal. Deze norm is vooral belangrijk voor werknemers in omgevingen met hoge temperaturen, zoals las- of gieterijwerkzaamheden.

 A622: Een grijze snijbestendige handschoen met een gebreide rug en gecoate handpalm. De handschoen biedt extra bescherming tegen snij- en schaafwonden. Er is een link die naar de handschoen leidt.A174: Een zwarte werkhandschoen met een rood polsgedeelte. De handpalm en vingers zijn voorzien van een getextureerde coating die voor extra grip zorgt. Er is een link die naar de handschoen leidt.

Onze handschoenen en hun toepassingsgebieden:

  • Anti-impacthandschoenen: bieden uitstekende bescherming tegen schokken en stoten. Ideaal voor bouwwerkzaamheden en zware machinewerkzaamheden.
  • ESD-handschoenen: Voorkom elektrostatische ontladingen en bescherm gevoelige elektronische componenten. Ideaal voor de productie en montage van elektronica.
  • Handschoenen met grip: bieden uitstekende grip en grip in droge of olieachtige omstandigheden. Onmisbaar in logistiek en verpakking.
  • Handschoenen voor zwaar gebruik: bieden uitgebreide bescherming en duurzaamheid in veeleisende omgevingen. Door hun duurzaamheid en veelzijdige toepassingsmogelijkheden zijn deze handschoenen onder meer geschikt voor de bouw- en productie-industrie.
  • Snijbestendige handschoenen: Bescherm uw handen tegen snijwonden en scherpe randen. Ideaal voor het werken met glas, metaal en scherp gereedschap.
  • Lashandschoenen: Speciaal ontworpen om bescherming te bieden tegen hitte en rondvliegende vonken. De juiste keuze voor lassers en metaalbewerkende beroepen.
  • Wegwerphandschoenen: Hygiënisch en praktisch voor eenmalig gebruik. Betrouwbare handschoenen voor medische instellingen en voedselverwerking.
  • Werkhandschoenen: Veelzijdig voor algemene werktoepassingen. Uw trouwe metgezel voor handwerk, industrie, tuinieren en allerlei andere toepassingsgebieden.

A310: Een witte werkhandschoen met een grijs gecoate handpalm en vingertoppen. Op de handschoen is het Portwest-logo gedrukt, evenals de maat- en certificeringsinformatie. Er is een link die naar de handschoen leidt.A120: Een blauwe werkhandschoen met een gebreide rug en gecoate handpalm. Op de handschoen is het Portwest-logo gedrukt, evenals de maat- en certificeringsinformatie. Er is een link die naar de handschoen leidt.

 

Wij nodigen u uit om onze uitgebreide selectie werkhandschoenen te verkennen en de perfecte handschoen voor uw specifieke behoeften te vinden. Uw veiligheid en tevredenheid zijn onze topprioriteit.

Oranje knop die leidt naar de handschoenencollectie.