Op de foto is een arbeider te zien die met een slijpmachine metaal bewerkt. Vonken vliegen uit de slijpschijf en duiden op intensief werk. De werknemer draagt ​​dikke beschermende handschoenen en speciale beschermende kleding om zichzelf te beschermen tegen vonken en hitte. Rechtsonder in de afbeelding ziet u het logo van Portwest, een fabrikant van beschermende kleding, met de slogan "Peak Protection". Er staat een artikel over onze vlamvertragende kleding.

Als u tijdens uw dagelijkse werk wordt blootgesteld aan hitte en vlammen, is het belangrijk om betrouwbare vlamvertragende kleding te dragen. Veiligheid, kwaliteit en functionaliteit staan ​​voorop, maar het is een pré als de kleding ook nog eens comfortabel zit. Ons assortiment vlamvertragende artikelen wordt vervaardigd door Portwest en is gecertificeerd volgens de volgende normen:

  • ISO 11611: Beschermende kleding die beschermt tegen hitte, vlammen en kleine metaalspatten. Geschikt voor bijvoorbeeld laswerkzaamheden.
  • ISO 11612: Norm voor werkkleding die beschermt tegen hitte en vlammen en geschikt is voor werk bij hoge temperaturen en met open vuur.

 

Vlamvertragende stretchbroek FR404 in beige met een link die naar de artikelpagina leidt.Bizflame Plus beschermpak FR502 in donkerblauw met een link die naar de artikelpagina leidt.

 

  • ISO 14116: Kleding met beperkte vlamverspreiding die beschermt tegen contact met vlammen, maar minder sterk is dan ISO 11612.
  • EN IEC 61 61482: Beschermende kleding tegen de thermische gevaren van een elektrische boog; beschermt bij werkzaamheden aan elektrische systemen.
  • EN 1149: Beschermende kleding met antistatische eigenschappen die het risico op vonken veroorzaakt door statische ontladingen vermindert.

 

WX3 FR Servicebroek FR402 in zwart met een link die naar de artikelpagina leidt.Lichtgewicht Bizflame Plus jack FR601 in zwart met een link die naar de artikelpagina leidt.

Vind de juiste kleding voor jouw team in ons ruime assortiment vlamvertragende producten!

 

Oranje knop die leidt naar ons assortiment vlamvertragende beschermende kleding.