Werknemer in werkkleding en een witte veiligheidshelm voor een windpark met een heuvel en sombere wolken. Het Portwest-logo is transparant oranje gemarkeerd. In de rechterbovenhoek van de afbeelding staat in transparante letters met een witte achtergrond de kop "Nieuws uit Portwest".

In dit blogartikel introduceren wij graag zes van onze nieuwste producten die nieuwe normen stellen op het gebied van veiligheid en functionaliteit. Wij bieden een selectie geavanceerde werkkleding die speciaal is ontworpen voor extreme werkomstandigheden. Deze omvatten een set die speciaal is ontworpen voor het hanteren van gesmolten metalen, maar ook moderne en stijlvolle items uit de WX3-collectie van Portwest. Daarnaast presenteren wij u twee vlamvertragende tops die zorgen voor maximale veiligheid en zichtbaarheid in gevaarlijke situaties.

Hieronder vindt u een gedetailleerd overzicht van de unieke kenmerken en voordelen van elk product. Ontdek hoe onze nieuwste werkkleding de veiligheid en het comfort op het werk kan verbeteren!

 

Onze favorieten in metaalconstructies

FR-broek tegen gesmolten metaal FR64 in donkerblauw met een link naar het artikel.

 

FR-jas tegen gesmolten metaal FR65 in donkerblauw met een link die naar de artikelpagina leidt.

 


 

WX3 - handig en betrouwbaar

WX3 FR Servicebroek FR402 in zwart met reflecterende strepen en een link die naar de artikelpagina leidt. 

WX3 FR werkjas FR602 in zwart met reflecterende strepen en een link die naar de artikelpagina leidt.

 


 

 

Vlamvertragend, goed zichtbaar en comfortabel

WX3 vlamvertragend waarschuwingsbescherming T-shirt FR701 in geel met Relfex strepen en een link die naar de artikelpagina leidt.

 

WX3 vlamvertragende hoge zichtbaarheid poloshirt FR702 in geel met Relfex strepen en een link die naar de artikelpagina leidt.