Straatbeeld in de regen. Op een kruispunt staan ​​talloze auto's en bussen met ingeschakelde koplampen geparkeerd. Het bedrijfslogo van Portwest in oranje en blauw bevindt zich in de rechter benedenhoek van de foto. Er is een link die naar onze regenjassen leidt.

De herfst brengt niet alleen kleurrijke bladeren en frisse lucht, maar ook vaak wisselvallig weer. Plotselinge regenbuien en koele wind kunnen de dag snel ongemakkelijk maken als je niet over de juiste kleding beschikt. Maar maak je geen zorgen: met de juiste regenjas ben je goed voorbereid op alle weersomstandigheden. Of het nu gaat om onderweg naar je werk, een wandeling in het park of voor gebruik op de bouwplaats: onze regenjassen bieden optimale bescherming en comfort. In deze blogpost presenteren we verschillende jassencategorieën die je door de herfst begeleiden - van jassen voor alle weersomstandigheden tot ademende modellen.

 

Ademende regenjassen

Voor de overgangsperiode, wanneer het weer voortdurend verandert, zijn ademende regenjassen de perfecte keuze. Deze jassen zijn iets dunner en bieden uitstekende ventilatie waardoor je niet gaat zweten. Tegelijkertijd beschermen de jassen betrouwbaar tegen regen. Deze lichtgewicht en comfortabele modellen zijn ideaal voor actieve werkomgevingen waar flexibiliteit en comfort een voordeel zijn.

PW3 Ademend regenjack Extreme PW360 in oranje met een link naar het artikel.Waterdichte softshell jas TK53 met capuchon in zwart met een link naar het artikel.

 

Jassen voor alle weersomstandigheden

All-weather jassen zijn echte allrounders en bieden flexibiliteit bij elk weer. Met uitneembare binnenvoering, afneembare mouwen of opbergbare capuchon passen ze zich perfect aan veranderende omstandigheden aan. Je kunt ze dragen op koele, regenachtige dagen, maar ook bij mild, vochtig weer. Deze jassen zijn ideaal als de herfst aprilweer met zich meebrengt en ons alle weersomstandigheden op één dag biedt.

3-in-1 pilotenjack F465 in antraciet met afneembare mouwen en uitneembare voering voor flexibel gebruik. Er wordt een link naar het artikel gegeven.Waterdichte 3-in-1 herenjas Aviemore S570, in donkerblauw met afneembare capuchon en uitneembare voering. Er wordt een link naar het artikel gegeven.

 

Gevoerde regenjassen

Als de temperatuur daalt, is een gevoerde regenjas precies wat je nodig hebt. Deze jassen bieden niet alleen bescherming tegen vocht, maar houden je ook comfortabel warm. Een behaaglijke binnenvoering is essentieel, vooral bij koude wind en hevige regen. Met deze modellen ben je goed voorbereid op de eerste bitterkoude dagen van de herfst en winter.

Gewatteerde parka S562 in grijs en zwart. De gegeven link leidt naar de artikelpagina.Gevoerd jasje Oban S523 in donkerblauw met een link naar het artikel.

 

Regenjassen met hoge zichtbaarheid

Veiligheid staat voorop - dit geldt vooral bij banen waar zichtbaarheid cruciaal is. Hoge zichtbaarheidsregenjassen bieden niet alleen betrouwbare bescherming tegen regen, maar ook maximale zichtbaarheid bij slechte lichtomstandigheden. Deze jassen combineren de waterafstotende eigenschappen van een regenjas met felle kleuren en reflecterende strepen die je zelfs bij herfstmist of in de steeds vroege schemering zichtbaar maken.

Klassiek contrasterend regenjack met hoge zichtbaarheid H443 in oranje met reflecterende strepen. De gegeven link leidt naar de artikelpagina.Lichtgewicht Bizflame Multinorm regenwaarschuwingsjack S774 in felgeel met reflecterende strepen. Er wordt een link naar de artikelpagina gegeven.

 

Heeft u nog niet het juiste model? Bekijk ons ​​ruime assortiment verschillende regenjassen!

 

Oranje knoop die naar onze regenjassen leidt.