Een man in oranje werkkleding en een oranje stootpet draagt ​​een veiligheidsbril en kijkt op. Links van hem staat het logo "Portwest Peak Protection" tegen een lichte achtergrond met donkergroene bomen op de achtergrond. De bijgevoegde link leidt naar onze selectie bumpercaps.

Bumpercaps zijn speciaal ontworpen beschermkappen die beschermen tegen licht hoofdletsel zonder zo zwaar en omvangrijk te zijn als een veiligheidshelm. Ze zijn ideaal voor het werken in lage of krappe ruimtes waar het risico bestaat dat u uw hoofd op harde oppervlakken stoot. In de zomer bieden stootpetten extra comfort en bescherming dankzij hun lichtgewicht en goed geventileerde ontwerp. De Europese norm EN812 regelt de eisen en testmethoden voor bumper caps en zorgt ervoor dat deze de nodige bescherming bieden.

Een zwarte stootpet met geïntegreerde ventilatie, aangeduid als "Air Tech stootpet PW59". Onderaan de afbeelding is een oranje knop met de tekst "Ga naar artikel" geplaatst die naar de artikelpagina leidt.Een zwarte geventileerde stootpet met een rode streep, aangeduid met "Vented Bump Cap PW69". Onderaan de afbeelding is een oranje knop met de tekst "Ga naar artikel" geplaatst die naar de artikelpagina leidt.

 

Europese norm EN812:

EN812 is de Europese norm die de eisen voor stootpetten definieert. Deze norm zorgt ervoor dat stootpetten voldoende bescherming bieden tegen kleine stoten zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. De norm omvat testmethoden voor schokabsorptie, penetratieweerstand en comfort om ervoor te zorgen dat de doppen veilig en effectief zijn.

Een oranje hoge zichtbaarheidsstootpet met grijze accenten, met het opschrift "High zichtbaarheidsstootpet PW79". Onderaan de afbeelding is een oranje knop met de tekst "Ga naar artikel" geplaatst die naar de artikelpagina leidt.Een oranje hoge zichtbaarheidsstootpet met grijze accenten, met het opschrift "High zichtbaarheidsstootpet PW79". Onderaan de afbeelding is een oranje knop met de tekst "Ga naar artikel" geplaatst die naar de artikelpagina leidt.

 

Of het nu in het magazijn, op de bouwplaats of in de productie is – met onze bumper caps bent u goed beschermd. Ontdek nu onze selectie en vind de perfecte stootpet voor jouw behoeften.

 

Oranje knop die naar de collectie bumper caps leidt.