Werknemer in regenbroek en laarzen die in een plas loopt. Modder spat en op de achtergrond zie je een bouwplaats. Er is een link naar onze waterdichte schoenen.

Ideaal voor ruige buitenactiviteiten

Het dragen van geschikte waterdichte veiligheidsschoenen zorgt ervoor dat de voeten ook op vochtige dagen warm en droog blijven. Onze waterdichte schoenen maken gebruik van een semi-permeabel membraan waardoor zweetmoleculen kunnen ontsnappen en voorkomen dat grotere watermoleculen de voering binnendringen. Deze comfortabele, ademende en waterdichte oplossing is ideaal als u honderd procent op uw schoenen wilt vertrouwen.

 

Oranjeblauwe banner met de inscriptie "Popular Waterproof Models". Er is een link naar onze waterdichte laarzen.

Afbeelding van de FC57 Portwest Compositelite All Weather Boot S3 WR in zwart met oranje details. Er wordt een link naar de artikelpagina gegeven.


 

Afbeelding van de FT05 Steelite Monsal veiligheidslaarzen S3 WR CI HRO SRC in zwart met grijze details. Er wordt een link naar de artikelpagina gegeven.Afbeelding van de FW57 Steelite all-weather laars S3 WR in bruin. Er wordt een link naar de artikelpagina gegeven.

 

De herfst komt eraan en het is goed om voorbereid te zijn. Vind vandaag nog schoenen die zijn afgestemd op uw individuele behoeften!

 

Oranje knop die naar onze selectie waterdichte schoenen leidt.